Heating system warming vest

Met het toenemen van het aantal duikers die in de winter door blijven duiken, stijgt ook de vraag naar warmere oplossingen voor het droogpak. SANTI heeft inmiddels een verwarmd vest voor onder het droogpak. Dit heating systeem is gebaseerd op het populaire warmingvest. Deze is nu uitgebreid met een verwarmingsyteem.

Het gebruikte systeem heeft een vermogen van 60 Watt en kan afhankelijk van de gebruikte accu’s je comfortabel warmhouden gedurende 1.5 – 4 Uur. De maximale temperatuur die het vest kan bereiken is 40 graden. Mochten de accu’s leeg raken dan heb je nog steeds de extra warmte van een 200gr thinsulate isolatie.

Optioneel is er een doorvoer verkrijgbaar welke wordt gemonteerd op een APEKS inflator. De connectie tussen accu en vest kan dan worden gerealiseerd zonder extra gaten in het droogpak. Uiteraard zijn er ook andere oplossingen mogelijk. Uw dealer kan u hier over adviseren.

Dit bericht is geplaatst in Accessoires. Bookmark de permalink.