Flex360

Santi heeft op basis van de Flex190 een warmer onderpak ontwikkeld waarbij de rek en flexibiliteit -de sleutelfactoren voor comfort in duiken- behouden blijven. Daar het onderpak uit 2 delen bestaat, wordt de stof van 180 g/m² verdubbeld naar 360 g/m² . Het  Flex360 Isolatie weefsel bestaat uit ademende isolatievezels en polyester zachte coating aan de bovenkant, dat ook winddicht is. Andere materialen die worden gebruikt in deze onderkleding zijn PrimaLoft® Gold Insulation, reliëf Polar fleece (Dubbele pique, 300 g/m², lamineren) en 3D-mesh ruimte pads (afstandhouders) in de borst.

Dus dubbel comfort van SANTI – perfecte combinatie van warmte en mobiliteit in een 2-delige innovatief Santi onderpak speciaal voor koud water. De geavanceerde combinatie van innovatieve isolatiematerialen PrimaLoft® en een uniek design voor de beste isolatie.

In slechte, koude of natte weersomstandigheden hoeven we voor het toppunt van comfort en prestaties niet verder te kijken dan het Flex 360 onderpak waar PrimaLoft® Gold Insulation wordt gebruikt. PrimaLoft® Gold Isolatie is de best presterende synthetische isolatie, met behoud van 98% van de warmte ook als het nat is. De ultieme synthetische lichtgewicht in warmte gaat samen met compactheid en zachtheid die lijkt op ganzendons. Met de beroemde PrimaLoft® waterafstotendheid die nat-weerbescherming biedt en makkelijk in onderhoud is, zorgt dit onderpak voor een compromisloos vlaggenschip voor degenen die het beste eisen.

De kledingstukken kunnen los van elkaar worden gebruikt. Als set geleverd in een handige opbergtas.De Flex360 is zoalng de voorraad strekt. Dit onderpak owrdt niet meer gemaakt.

De jas bevat PrimaLoft® Gold Isolatie aan de voor- en achterkant voor bescherming in extreme omstandigheden. Microvezels slaan lichaamswarmte op maar behouden het ademend vermogen. Flex 360 aan de buitenkant van de mouw in combinatie met Flex180 aan de binnenkant staat garant voor optimale flexibiliteit. Er hoeft geen keuze tussen warmte en comfort meer gemaakt te worden. U heeft het beide!

Details jas:

  • PrimaLoft® Gold Insulation stof gecombineerd met Flex180 + 360 isolatie kwaliteitsstof van Santi.
  •  Deze mix van materialen garandeert dat lichaamswarmte behouden zal worden en de kou geen vat op u zal krijgen.

De 3D-mesh pads vormen van buik tot borst een luchtkamer, die het lichaam isoleert van de kou en zorgen dat de warmte van het lichaam behouden blijft. Er zijn twee spatwaterdichte ritsen waarmee je de 3D-mesh pads kunt verwijderen wanneer onderkleding wordt gewassen.

Details overall:

  • Gewicht: 180 g/m² en 360 g/m² met een high-end design fleece aan de achterkant
  • 2 steekzakken, 2 achterzakken
  • 2-weg rits
  • elastische enkelbanden
  • eenvoudig te wassen en te drogen
  • Beschikbaar in 16 heren maten: van XS – XXXL

 Voor de dames beschikbaar in 12 standaard maten met op het jasje een pink, lime of grijs accent.

Flex360 Voor- en achterkant

Flex360 Voor- en achterkant

front_bodyoverall-1 front_jacket-1 post-techniczny