E.Lite

De E.Lite is gemaakt van Rip Stop Nylon/Butyleen/Polyester met een dichtheid van 450 gr/m2 en uitgerust met alle opties voor professioneel, technisch en grot duiken. De lange waterdichte rits aan de voorkant is beschermd door een overslag met tweede rits. Twee pockets op de dijen, Kevlar kneepads, een telescopische romp en de Flex Soles maken het pak compleet. Een 6mm/9mm Neopreen Cap ontbreekt eveneens niet.
Standaard heeft het pak bretels, met een handig zakje voor sleutels of papieren en Seamtite seals. De Flexsoles zijn gemaakt van 7mm Neopreen die versterkt is met Latex.

De E.Lite heeft een unieke constructie. De delen van het pak worden aan elkaar verbonden en dan aan de binnenkant voorzien van een meegestikte 4cm brede band. Hierdoor ontstaat een zeer sterke en waterdichte verbinding. Op het pak zijn de Santi garantievoorwaarden van toepassing.

Het pak wordt geleverd in standaard maten of made to measure in een Luxe Tas met voldoende ruimte voor al uw droogpak spullen en accessoires.

Prijs € 2120,– (standaard) of € 2489,– (op maat)